Kerékcsere közben találtak egy emberi lábat Mezőlaknál, de egyelőre nem tudni, hogy kié a testrész

2019. június 17., 09:30

Szerző:

Defektet kapott egy sofőr a Veszprém megyei Mezőlak közelében, miközben pedig cserélte a kereket, talált az út mellett egy emberi lábat - számolt be róla az RTL Híradó.

A sofőr bejelentette, a rendőrség pedig kutyákkal is átvizsgálta a környéket, de még nem tudják, kihez tartozik és hogyan került oda a testrész.

Nagy Gábor, Mezőlak polgármestere azt mondta, a fűben egy zoknit és egy 39-es munkavédelmi bakancsot is találtak. A lábszár lábfej része ép volt. Eltűnt személyről nem érkezett bejelentés, de a környéken több százan dolgoznak gyárakban, külföldiek is és munkásszálló is van a közelben.

A rendőrség eddig nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban. A Híradó értesülései szerint eddig nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat, a nyomozás még folyamatban van. 

12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.