Katonai járművek karamboloztak az M3-ason

2017. október 24., 08:19

Szerző:

Öt gépjármű ütközött össze az M3-as autópályán Domonyvölgy térségében a Budapest felé vezető oldalon kedd reggel, a forgalom a leállósávban halad – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a ráfutásos baleset az autópálya 37-es kilométerénél történt. A helyszínre riasztott aszódi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.

A rendőrség honlapján azt írta, hogy a balesetben az első információk szerint ketten sérültek meg, őket a mentők látják el. A belső és a külső sávot is lezárták, haladni csak a leállósávban lehet, ezért több kilométeres torlódásra kell számítani – áll a közleményben.

Az MTI információi szerint a balesetben két katonai rendészeti gépjármű is érintett. 

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.