Kaszkadőröket megszégyenítő jelenet az M0-áson

Szalagkorlát tetejére rakta fel az autóját egy sofőr az M0-áson. 

2024. január 8., 13:53

Szerző:

A Budapesti Autósok és a katasztrófavédelem is közzétett fotókat a kaszkadőrökét megszégyenítő teljesítményről. A szalagkorlát tetején kötött ki egy autós az M0-áson, Törökbálintnál – írja az RTL. A katasztrófavédelem az Instagramon közzétett fényképhez azt írta: Ne akard ezt a bravúrt utánuk csinálni!

A Pest megyei rendőrség szóvivője a Telexnek elmondta, hogy a baleset úgy történt, hogy a sofőr vélhetően nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, és előbb a szalagkorlátnak ütközött, majd ráhajtott. A Peugeot vezetője sérülés nélkül megúszta és harmincezer forintra büntették meg a helyszínen. 

(Kiemelt képünkön: Szalagkorlát tetejére rakta fel az autóját egy sofőr az M0-áson, Törökbálintnál. Fotó: BpiAutósok Facebook oldala)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.