Karácsonyi jótékonysági bazár

A Rotary-tagok feleségeinek első magyarországi klubja, az Inner Wheel Club Budapest november 28-án 10 és 16 óra között tartja hagyományos karácsonyi jótékonysági bazárját a Kempinski Hotelben.

2015. november 27., 22:38

Miként a 168 Órának a klub egyik alapítója, dr. Nagy Éva elmondta, több mint tíz éve rendezik meg támogató akciójukat, amelyhez a Kempinski ingyen adja a termet.

– Ez a mi önkéntes vállalásunk. Azt árusítjuk, amit a klubtagjaink készítenek: lekvárokat, süteményeket, egyedi karácsonyi dísztárgyakat. A teljes bevételt a rászoruló – hátrányos helyzetű, sérült, beteg, betegségből felgyógyult – gyerekekre fordítjuk. Idén a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonát, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt és a Böjte Csabához köthető Dévai Szent Ferenc Alapítvány magyarországi otthonait segítjük – tette hozzá dr. Nagy Éva.

2023. március 23., 18:20

A Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 vármegyéből 19 kézbesítő adott át petíciót a vállalat vezérigazgatójának, amelyben érdemi tárgyalást, elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek; a benyújtott petíciót a Magyar Posta vezérigazgatója átvette – közölte a Postás Szakszervezet csütörtökön.