Karácsonyi jótékonysági bazár

A Rotary-tagok feleségeinek első magyarországi klubja, az Inner Wheel Club Budapest november 28-án 10 és 16 óra között tartja hagyományos karácsonyi jótékonysági bazárját a Kempinski Hotelben.

2015. november 27., 22:38

Miként a 168 Órának a klub egyik alapítója, dr. Nagy Éva elmondta, több mint tíz éve rendezik meg támogató akciójukat, amelyhez a Kempinski ingyen adja a termet.

– Ez a mi önkéntes vállalásunk. Azt árusítjuk, amit a klubtagjaink készítenek: lekvárokat, süteményeket, egyedi karácsonyi dísztárgyakat. A teljes bevételt a rászoruló – hátrányos helyzetű, sérült, beteg, betegségből felgyógyult – gyerekekre fordítjuk. Idén a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonát, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt és a Böjte Csabához köthető Dévai Szent Ferenc Alapítvány magyarországi otthonait segítjük – tette hozzá dr. Nagy Éva.

Orbán Viktor miniszterelnök Berlinbe utazott, ahol pénteken tárgyalást folytat Olaf Scholz német kancellárral - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.