Karácsony Gergely: Most nem hozom nyilvánosságra Gyurcsány Ferenc sms-eit

Meggondolta magát.

2021. október 13., 20:06

Szerző:

Karácsony Gergely egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc sms-ben próbálta megzsarolni. Mint a főpolgármester állítja, archiválta a DK-elnök üzeneteit. Gyurcsány Ferenc hamar reagált az állításra, mint mondta, felhatalmazza a főpolgármestert, hogy hozza nyilvánosságra az üzenetváltásaikat. Karácsony Gergely most azt nyilatkozta a Klubrádióban, hogy a Gyurcsány Ferenc sms-eire vonatkozó kijelentése egy olyan sajtóbeszélgetésen hangoztak el, ahol kijelentette, hogy most politikailag turbulens időszakban vannak, amin túl kell lépni – írja az atv.hu.

„Fenntartva azt, hogy van néhány ilyen sms a telefonomban, inkább azt gondolom, hogy nem most kell erről beszélgetnünk. Az kétségtelen, hogy nekem nem szimpatikus az a helyzet, ami kialakult, ismerem a polgármester társaimat, tudom, hogy milyen politikai nyomás alá helyezik őket a koalíciós partnereik” – mondta Karácsony, majd hozzátette, hogy ő maga nehéz pályán edződött Zuglóban. Szerinte az előválasztás őshazájában, az Egyesült Államokban még ennél is durvább viták vannak. Fenntartja amit mondott, és annak a lehetőségét, hogy ezek az üzenetek egyszer majd napvilágot látnak, de most a maga részéről kiszállna ebből a konfliktusból – zárta le a kérdést a főpolgármester.

(Kiemelt kép: Karácsony Gergely, az MSZP-PM-LMP miniszterelnök-jelöltje, a miniszterelnök-jelölti vitán az RTL Klub stúdiójába 2021. szeptember 24-én, Budapesten fotó: Dimény András / 168.hu)