Kaposmérő nemzeti érzelmű polgármestere tiltakozik a népbutítás ellen, csak azért is megtartja a március 15-i ünnepséget

2020. március 12., 17:28

Szerző:

A Somogy megyei Kaposmérő korábban fideszes, mostanában független polgármestere szerint kár akkora feneket keríteni a koronavírusnak, nem hajlandó lemondani a március 15-i megemlékezést – fedezte fel a 444.

Prukner Gábor a Facebookon küldött levelet a helyieknek, miszerint „Kaposmérőben az 1848-as megemlékezés az ellenkező híresztelés ellenére nem marad el. Remélem nem egyedül leszek az ünnepségen. Természetesen magam is tájékozódom a korona vírus betegség terjedéséről és éppen emiatt, az ünnepség megrendezésével

szeretnék tiltakozni, az aránytalan és észszerűtlen jogi korlátok bevezetése ellen.”

„Szeretnék tiltakozni a kommunikáció rendszer szintű tömegbefolyásolása, és az internetes népbutító felületek terjedése ellen. Szeretném, ha a kaposmérői emberek megmaradnának a valóság talaján és nem a valóság-show színvonalán élnék az életüket" – írta, hozzátéve:

„...nemzeti érzelmű emberként hiszem, hogy a mai kor hősei azok lesznek, akik ezen az ünnepségen való részvételükkel kinyilvánítják, hogy a 48-as hősök ennél többet érdemelnek.”

A szakember szerint továbbra is figyelni kell a maszkhasználatra, a távolságtartásra, mert bár jók az oltási adatok, de sokkal több embert kell még beoltani, hiszen a nyájimmunitásról csak 80-90 százalékos átoltottság után lehet beszélni.