Jelentkezett a Kutyapárt elnöke Tiborcz István privát klubjába

Levelet írt Kovács Gergely.

2023. szeptember 9., 19:14

Szerző:

Levélben kért felvételt Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke Tiborcz István hírhedt angolszász stílusú, csupán tagsággal látogatható privát klubjába, a BOTANIQ Budai Klubjába. Facebook-oldalán tette közzé az emailről készült képernyőfelvételt, amelyet az info@bdpstzrt.hu e-mail-címre küldött, megszólítottja pedig Tiborcz István személyesen. 

Levelében megemlíti, hogy ő is személyesen ismeri Pokorni Zoltánt, és bár közbeszerzésen még nem indult, de mindenképp szeretne a közeljövőben a privát klub tagjaként. Kovács Gergely azt is megjegyzi:

„A tagdíj nem számít. Szerencsére egyikünknek sem.”

Az Index számolt be arról, hogy október elején nyílik Tiborcz István privát klubja, amelynek vezetését a BDPST Group klaszterigazgatójára bízták, aki a Hilton Budapest éléről érkezett a cégcsoporthoz az idén tavasszal, illetve korábban olyan luxushoteleket irányított, mint a bécsi, a prágai vagy a savudrijai Kempinski, de volt a Gundel étterem ügyvezetője és pályafutása elején a német védelmi miniszter privát séfje is – írja a portál. 

(Kiemelt képünkön Kovács Gergely magyar grafikus, weboldal-készítő, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke. 2021. október 27. Fotó: Merész Márton)

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.