Jelentkezett a Kutyapárt elnöke Tiborcz István privát klubjába

Levelet írt Kovács Gergely.

2023. szeptember 9., 19:14

Szerző:

Levélben kért felvételt Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke Tiborcz István hírhedt angolszász stílusú, csupán tagsággal látogatható privát klubjába, a BOTANIQ Budai Klubjába. Facebook-oldalán tette közzé az emailről készült képernyőfelvételt, amelyet az info@bdpstzrt.hu e-mail-címre küldött, megszólítottja pedig Tiborcz István személyesen. 

Levelében megemlíti, hogy ő is személyesen ismeri Pokorni Zoltánt, és bár közbeszerzésen még nem indult, de mindenképp szeretne a közeljövőben a privát klub tagjaként. Kovács Gergely azt is megjegyzi:

„A tagdíj nem számít. Szerencsére egyikünknek sem.”

Az Index számolt be arról, hogy október elején nyílik Tiborcz István privát klubja, amelynek vezetését a BDPST Group klaszterigazgatójára bízták, aki a Hilton Budapest éléről érkezett a cégcsoporthoz az idén tavasszal, illetve korábban olyan luxushoteleket irányított, mint a bécsi, a prágai vagy a savudrijai Kempinski, de volt a Gundel étterem ügyvezetője és pályafutása elején a német védelmi miniszter privát séfje is – írja a portál. 

(Kiemelt képünkön Kovács Gergely magyar grafikus, weboldal-készítő, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke. 2021. október 27. Fotó: Merész Márton)