Időjárás – Ködös reggelek, napos nappalok

Péntektől hétfőig 3 és 10 fok közötti hőmérséklet, reggelente ködös, napközben napsütéses időjárás vár ránk. 

2022. november 25., 09:16

Szerző:

Ködösen indulnak a reggelek a következő napokban, napközben azonban többfelé kisüt a nap az Időkép időjárás-előrejelzése szerint.

Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően többfelé süthet ki hosszabb időszakokra a nap, tartósabban felhős körzetek keleten, északkeleten lehetnek. Számottevő csapadék nem valószínű. Veszít erejéből a szél, gyenge, mérsékelt lesz. Délután 4 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk, északkeleten maradhat hidegebb az idő.

Szombat hajnalra sokfelé képződhet sűrű köd, amely csak lassan ritkulhat. Sok felhő lesz felettünk, helyenként kisebb eső kialakulhat, kisebb körzetekben ugyanakkor felszakadozhat a felhőzet, kisüthet a nap. A Dunántúlon feltámad az északnyugati szél. Hajnalban többfelé fagyhat, napközben 3-10 fokra van kilátás.

Vasárnap tartós pára-, ködfoltok ismét maradhatnak keleten, északkeleten, de főként a Dunántúlon és délen, délkeleten hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csak néhol alakulhat ki kisebb eső, eleinte esetleg ónos szitálás. Nyugaton eleinte élénk lehet az északias szél. Délután 3-9 fok valószínű.

Hétfőn a reggeli pára, köd helyenként tartósan megmaradhat, néhol szitálásra kell számítani. A nyugati országrész kivételével napközben viszont többfelé előbújhat a nap. A Dunántúl északi felén élénk, néhol erős lehet a déli-délkeleti szél. A csúcshőmérséklet 3 és 8 fok között alakulhat.

(Kiemelt képünk illusztráció. MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).