Itt a korai ősz a naptári nyár utolsó napján

Kell az esernyő: hűvös, esős időnk lesz.

2021. augusztus 31., 06:21

Szerző:

Kedden a nap első felében több órára kisüt a nap, majd főleg az északi országrész felett megnövekszik a felhőzet. Reggel, kora délelőtt délkeleten megszűnő jelleggel eshet, majd egy újabb csapadékzóna vonul dél felé, amelyből eső, zápor, főleg északkeleten zivatar is várható. Többfelé megélénkül, északon meg is erősödik a nyugatias szél. Zivatar környezetében is lehetnek erős lökések. A csúcshőmérséklet többnyire 20 és 25 fok között várható, ugyanakkor az északi határ közelében néhol kevéssel 20 fok alatt valószínű. Késő estére 12 és 17 fok közé hűl le a levegő.

(Kiemelt kép: Esernyős járókelő a Lehel téren, 2021. augusztus 26-án. Fotó: Karancsi Rudolf / 168.hu)

A Vitézi Rend nevű szervezet Csongrád-Csanád, Békés megyei törzskapitányságának tagjai október 15-én emléktáblát avatnak Horthy Miklós tiszteletére Újszegeden, ahol Mihálffy Béla, a megye 2-es számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője is beszédet mond.

Mintegy 50 ezres közönség előtt tartották meg szombaton a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet, amelyen a hazai zenei élet legismertebb előadói léptek színpadra a Puskás Aréna Szoborparkjában – tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az eseményt követően közleményben az MTI-t.