Zúzmarás köd után napos idő lesz csütörtökön

Napos időnk lesz északnyugati széllel, hószállingózás előfordulhat.

2024. január 11., 07:14

Szerző:

A köd a legtöbb helyen fokozatosan feloszlik, a zavartanul napos időt követően délután észak felől előbb magasszintű, később vastagabb felhők is érkeznek fölénk. Késő este az északkeleti határnál hószállingózás előfordulhat. Az általában nyugati, északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, ugyanakkor a keleti határ mentén kisebb körzetekben nehezen oszolhat fel a köd, így a csúcsérték fagypont alatt maradhat. A hőmérséklet késő este -6, 0 fok között valószínű – áll a HungaroMet csütörtöki előrejelzésében.

Az éjszaka képződött zúzmarás köd a nappali órákban várhatóan fokozatosan ritkul. Ezen kívül kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

(Kiemelt kép forrása: Pexels)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.