A kórházból posztolt Hoppál Péter, lábadozik

Hoppál Pétert mentőautó vitte el a Parlamentből gyengeség, vízverés és görcsök miatt kedden. A képviselő még aznap vakbélgyulladás miatt megműtötték, jelenleg lábadozik.

2022. július 6., 14:55

Szerző:

Részletes bejegyzést osztott meg Facebook-on Hoppál Péter miután kedden mentővel vitte el a Parlamentből. Hoppál posztjában részletezte, hogy hétfőn kétszer vizsgálták meg a Parlament orvosi szobájában gyengeség, vízverés, görcsök miatt. Először déltájt, majd 17 óra után, de akkor már infúzióra kötötték.

Az OMSZ mentőse – akire várnia kellett, tehát nem magánmentő vitte – Sürgősségi Betegállátási Osztályra vitték, ahol végül késő estére, éjjelre lezajlottak a vizsgálatok. Ezekből derült ki, hogy enyhe tüdőgyulladása van, valamint vakbélgyulladása, amit műteni kell. A műtétre hajnalban került csak sor, amit végül kedden 3.30-kor fejeztek be. Ma már pépes ételeket ehet, miközben folyamatosan kapja az antibiotikum koktélt vénásan a tüdőgyulladása miatt – és emiatt is tartják még bent 1-2 napig, tette hozzá.

Kiemelte, hogy a magyar egészségügyi ellátás MINDENKINEK kiváló, aki külföldön kipróbálta már ezt, mindenki itthon kezelteti magát, nem véletlen. Sokadszorra itt is elmondom, a magyar egészségügyi dolgozók szuper szakemberek, köszönetemet fejezem ki az orvosok és ápolók heroikus, kiváló munkateljesítményéért.

Továbbá megköszönte a családjának, barátainak és kollégáinak a támogatását.

(Kiemelt kép forrása: Facebook)