Tovább melegszik az idő

Ma 4 fokkal melegebb lesz, mint szombaton. 

2023. július 16., 08:03

Szerző:

Napos idő ígérkezik vasárnap is, csupán kevés gomolyfelhő képződhet. Csapadék nem valószínű. Az Észak-Dunántúlon az északnyugati, másutt a délies szelet kísérhetik élénk széllökések. A csúcshőmérséklet 32 és 37 fok között valószínű, de egy-egy helyen 38 fok sem kizárt. Késő estére 23 és 29 fok közé hűl le a levegő. Az északkeleti megyék kivételével már 27 fok fölött, sőt a délkeleti, valamint az északnyugati tájakon 29 fok közelében várható a napi középhőmérséklet értéke. A Balaton Siófoknál és a Velencei-tó Agárdnál egyaránt 25.5 fokos.

(Kiemelt képünkön: Fiatalok rózsaszínű felfújható flamingóval mennek a Balaton-partra Balatonkenesén 2020. augusztus 3-án. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto via AFP)

 

15:23

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.