Hódmezővásárhely után sem bír magával a Fidesz, „belvárosi anyukák" karaktergyilkolják Juhász Pétert

2018. február 26., 14:03

Szerző:

„Mint belvárosi anyuka hívom fel, szerintem felháborító, hogy az ellenzék képviselője Juhász Péter megverte az élettársát” – ilyen automata hívás futott be a hvg.hu egy olvasójához hétfőn. Az Együtt politikusának gyermekelhelyezési ügyét nemrég óriási elánnal futtatta a kormányoldali média, úgy tűnik, hogy a már éppen elült botrányt melegítenék fel ezzel a módszerrel – írja a lap.

A hívás állítólag a 061 987-6373 számról érkezett, és egy női hang próbálta erről a „felháborító” ügyről informálni belvárosi anyukaként olvasónkat. 

Juhász elmondta: szinte közvetlenül ezzel egyidőben kapott jelzést arról, hogy Nyíregyházán pontosan ugyanezzel a szöveggel hívnak fel helyi választópolgárokat. Annyi a különbség, hogy ott nyíregyházi anyuka dobja be a politikus családi ügyét.

„Feljelentést fogunk tenni rágalmazás miatt. Világos, hogy újabb karaktergyilkossági kísérlet, azonban ezen már csak mosolygok, mert a hódmezővásárhelyi választás eredménye is azt mutatja, hogy ezek nem hatnak az emberekre, ha az igazság a másik oldalon van” – reagált Juhász.

Szerinte azért ebben a két körzetben vetették be az automata hívásos módszert, mert itt is van egy erős jelöltjük: Lövei Csaba személyében.