Hiába nyomkodjuk a távirányítót, ez a két csatorna mától megszűnt

Autókkal és motorokkal kapcsolatos, valamint a tudomány különböző témaköreit feldolgozó csatornáktól kell búcsút intenie a tévénézőknek.

2024. január 1., 17:16

Szerző:

Sokan kereshetik még, de a Discovery Science és a DTX csatornák elérhetősége is megszűnt január elsejétől. Nemcsak Magyarországról, hanem az egész régióból kivonult a Warner Bros. Discovery (WBD).

A cég bejelentése szerint elbúcsúzhatnak a nézők a WBD adásaitól Közép- és Kelet-Európa országaiban, Délkelet-Európa egyes államaiban, a Közel-Keleten és Törökszországban, illetve a balti államokban is – írta az InfoStart.

Magyarországon kívül Románia, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Szerbia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Albánia, Görögország, Ciprus, Málta, Izrael, Lettország, Litvánia, Észtország, Törökország, Irán ,Libanon, Palesztina, Tunézia, Algéria, Irak, Líbia, Katar, Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Jordánia, Marokkó és Szaud-Arábia is kénytelen búcsút venni a két tematikus csatornától.

(Képünk illusztráció / Pexels)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.