Hétfőtől a HÉV-ek is másképp járnak

Karbantartás miatt a H8-as és a H9-es HÉV június 27. és július 10. között módosított menetrend szerint, a megszokottnál ritkábban jár – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

2022. június 24., 12:22

Szerző:

A Gödöllő felé közlekedő H8-as vonatok a kistarcsai kórháznál, Kistarcsánál és Zsófialigetnél minden nap, Cinkotánál és Ilonatelepnél pedig csak a hétvégi napokon az Örs vezér tere irányú peronok mellett állnak meg. 

A fenti időszakban HÉV-bérlettel a Volánbusz egyes – Gödöllő, Kerepes, Mogyoród és Kistarcsa térségében közlekedő – elővárosi járatain is lehet utazni, a részletek a MÁV-HÉV weboldalán olvashatók – tudatta a BKK.

(Kiemelt képünk: HÉV-szerelvény a H9-es vonalon, Csömörön. Fotó: MÁV-HÉV)

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.