Hatalmas tömeg várta a fideszes sonkát az Orbán család dúsgazdag ügyvédjének a választókerületében

2018. március 26., 17:25

Szerző:

Ma húsvéti sonkára riasztotta a fideszes önkormányzat az erzsébetvárosi választókat, akik a helyszíni felvételek tanúsága szerint igen nagy számban éltek a felajánlással: az emberek Akácfa utcába is bőven átlógó sorban várták türelmesen az adományt. A tömegjelentről a Magyar Nemzet szerint videó is készült:

A fideszes karitász helyi bajnoka, Bajkai István képviselőjelölt  ezúttal valamiért nem került elő az ételosztás aporopóján. Emlékezetes, hogy az Orbán család dúsgazdag ügyvédje – akinek az ügyvédi irodája és a közbeszerzési tanácsadó cége több száz millió forint értékben nyert el állami megbízásokat – kétszer is bedobta már a magát a Terézvárost is magába foglaló választókerületben, először tojást osztottak a nevével díszített dobozokban az önkormányzati helyiségben, másodjára ő maga állt ki a Garay térre friss, hűtött tejet mérni a népnek.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.