Hamarosan újabb csapadékhullám érkezik

Nem ússzuk meg szárazon. 

2021. december 4., 06:09

Szerző:

Szombaton változóan felhős, napos időre számíthatunk, csapadék kora estig nem valószínű – írja az időkép. A reggeli órákban ködfoltokkal kell számolni. A déli, délkeleti szél északnyugaton viharossá is fokozódhat.Hajnalban és a reggeli -12, -1 fok között alakul a hőmérséklet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 fok körül alakul. 

Vasárnap reggel újabb csapadékhullám éri el az országot. Az északi tájakon hó, az ország többi részén eső, havas eső, helyenként ónos eső várható. Napközben lesz egy kis szünet, de délutántól újra egyre többfelé hull majd csapadék. Az északias szél több helyen megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1-7 fok között alakul. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Czeglédi Zsolt MTI)

Tegnap 18:39

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Elkészült hazánk legjobb munkahelyeit listázó kutatás. Az élbolyban első pillantásra meglepő cégek is: az első tízbe például bekerült a McDonald's és a MÁV is.