Halálra gázoltak egy gyalogost Gyürén

A férfi már a helyszínen életét vesztette. 

2022. január 18., 19:50

Szerző:

Halálra gázolt egy gyalogost egy autó a Vásárosnaményhez közeli Gyürén kedd délután – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kedd délután, 17 óra 28 perc körül Gyüre belterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A baleset következtében a gyalogosan közlekedő férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya még vizsgálja a baleset körülményeit – írja a közlemény. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Unsplash)

 

Az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) is érvényben van a Molnál múlt pénteken bevezetett üzemanyagvásárlási korlátozás – válaszolta kérdésünkre a szolgálat. Az után kerestük meg az OMSZ-t, hogy Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő azt írta a Facebook-oldalán, az 50 literes tankolási limit kevés a nagy üzemanyagtartályú és sokat fogyasztó mentőkocsikhoz, a napi többszöri tankolás pedig lassíthatja az amúgy is hatékonysági problémákkal küzdő mentőszolgálatot.

Papírból készült szívószálat hívott vissza a forgalomból a Metro Kereskedelmi Kft. – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján csütörtökön közzétett felhívásban.