Halálos vonatgázolás történt Budaörs és Biatorbágy között

Halálra gázolt egy nőt a Dráva Intercity vonat a Budaörs és Biatorbágy közötti vasúti szakaszon vasárnap – tájékoztatta Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

2022. december 25., 19:42

Szerző:

A Mávinform a vasúttársaság honlapján azt írta: a 16 óra 15 perckor a Keleti pályaudvarról indult és Győr-Szombathely-Szentgotthárd érintésével Ljubljanáig közlekedő vonat utasait átszállítják a Keletiből Sopronba tartó Sopron-Közgáz InterCity-re. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok – tették hozzá.

Jelezték azt is, hogy a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 15-20 perccel megnő a vonatok menetideje, a Déli pályaudvarról Oroszlányba 18:55-kor induló személyvonat vasárnap Kelenföldről indul.

(Kiemelt képünk illusztráció: MTVA/Bizományosi | Róka László)

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.