Halálos baleset: lakótautó és személyautó ütközött

Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet Szany külterületén. 

2022. május 22., 13:40

Szerző:

Egy személyautó és egy lakóbusz ütközött össze ismeretlen körülmények között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. május 22-én 9 óra 58 perc körül a Szany és Rábacsanak közötti mellékúton eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy lakóautó ütközött össze - írja a police.hu. A balesetben egy ember életét vesztette, egy személy pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Karbantartás miatt rövidített útvonalon járnak a 4-es és a 6-os villamosok a mostani hétvégén, a kimaradó szakaszon pótlóbuszokat állítanak forgalomba – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. Karbantartás miatt pótlóbuszok járnak a H5-ös (szentendrei) HÉV vonalának egy szakaszán is a hétvégén és a következő hétvégén. Vasárnap pedig futóverseny miatt lezárásokra kell készülni  a Clark Ádám tér és az Attila út környékén. S ha ez mind nem elég, az Agrárminisztérium épülete átépítésének idejére lezárják az V. kerületi Kozma Ferenc utcát hétfőtől; a lezárás miatt változik a 70-es és 78-as trolibuszok végállomása, valamint a 15-ös autóbusz Gyöngyösi utca irányú megállója.

Péntek estétől nyugat, délnyugat felől vastagabb felhőtömbök érkeznek, melyekből az éjszaka során – legkisebb eséllyel a Tiszántúlon – záporok, zivatarok kialakulása várható.