Gyurcsány Ferenc megdicsérte Orbán Vikort

Továbbra is öv nélkül. 

2021. december 29., 10:30

Szerző:

„Akkor továbbra is öv nélkül” – így és egy mosolygó emoticonnal reagált Gyurcsány Ferenc arra, hogy korábbi képén többen szóvá tették, hogy öv nélkül viseli a farmert. A legújabb posztjában ismét egy régi, '88-as, vagy '89-es képet osztott meg magáról, amelyen ezúttal nem Dobrev Klárával, hanem – többek között – Orbán Viktorral látható. Ebben így fogalmazott:

„Stumpf Pista, Szelényi Zsuzsi meg Orbán Viktor. Okosak voltak. Bátrak. Most is okosak. A harmadik messze került akkori önmagától.”

(Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.