Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára sorra nyeri a pereket a kormánypárti sajtó ellen

2019. január 28., 17:24

Szerző:

Több sajtópert is megnyert Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára kormányközeli lapokkal szemben. A Demokratikus Koalíció honlapján jelentették be, hogy „a Fidesz propagandagyárainak” milyen helyreigazításokat kell közölniük a róluk tett korábbi kijelentéseik miatt.

  • 888, Lokál: Valótlanul híreszteltük, hogy Dobrev Klára a cikkben nevesített Antoaneta Vassileva barátnője.
  • Lokál: Valótlanul híreszteltük, hogy Cvetan Vaszilev bolgár oligarcha és Gyurcsány Ferenc között baráti kapcsolat volt, megalapozatlanul utaltunk továbbá arra, hogy Gyurcsány Ferenc a Cvetan Vaszilevhez köthető banktól kölcsönt kapott volna, amit soha nem fizetett vissza, és a bank VIP-listáján szerepelne.
Fotó: Merész Márton
  • Origo, Ripost: Valótlanul híreszteltük, hogy Dobrev Klára édesapja, Petar Dobrev bolgár kommunista titkosszolgálati fedőcégek vezetője volt.
  • Origo: Cikkünkben Gyurcsány Ferenc jó hírnevét megsértettük, mert valótlanul állítottuk, hogy alkoholos állapotban tartott sajtótájékoztatót.
  • HírTV: Valótlanul híreszteltük, hogy Gyurcsány Ferenctől kellett segítséget kérni, ha valaki meg akarta úszni a börtönt.

A bíróság minden esetben a DK elnökének és feleségének adott igazat.

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

2023. február 3., 15:44

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.