Plakátokról tanulta meg családnevét Gyurcsány Ferenc kisfia

Újabb fotót posztolt a volt miniszterelnök.

2021. december 30., 06:05

Szerző:

Gyurcsány Ferenc egy ideje minden nap egy régi fotót posztol magáról és a családjáról, amelyekbe mindig valami aktualitást is igyekszik csempészni. Most épp egy nyári fotó jelent meg abból az időből, amikor még legkisebb fia, Marci karon ülő kisgyerek volt.

A volt miniszterelnök azt írta:

"Ott van egy kisfiú Klári kezében. Gyurcsány Márton. Itt nagyjából négy éves. Óvodás korában elkezdett olvasni. Saját családnevét plakátokon tanulta meg felismerni. Gyurcsány. Megtanulta. Aztán persze azt is, hogy miről szólnak ezek a plakátok. Sok beszélgetés. Versengeni kell. Hiszünk valamiben. Nyilván ez személyes ügy is lesz, mert ez az életünk. Küzdelem van. De nem szabad bántani egymást.

Hogy világos legyen: nem bánt személyesen semmi. Nincs bennem revánsvágy. Minek!?

Jön egy kemény kampány. Győzni akarunk. Ők is.
Jó lenne érteni és elfogadni, hogy vannak határok. Időnként mi is elvétettük, elvétjük.
Esetleg emberek is maradhatnánk.
Esetleg".

 

(Kiemelt kép forrása: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.