Fiát és a nevelt lányát ölte meg vasárnap egy férfi Győrben, aztán felakasztotta magát

2019. december 16., 10:56

Szerző:

Fiát és a nevelt lányát ölte meg vasárnap délután Győrben egy férfi, aki később öngyilkos lett. A lakásban tartózkodott a harmadik testvér, egy hatéves kislány is - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján. A három gyermek aznap a nő volt férjénél volt. A 10 éves fiú, a 13 éves lány és a 35 éves férfi holttestét azután találták meg, hogy az anya értesítette a rendőrséget: csak a legkisebb gyermekével tud beszélni.

A rendőrök a katasztrófavédelem segítségével jutottak be a bezárt lakásba, ahol megtalálták a két gyermek holttestét. A nyomozók megállapították, hogy a gyerekek halálát idegenkezűség okozta. A férfi holttestét az épület egy másik helyiségében találták meg.

A helyszíni szemle adatai szerint a férfi, miután megölte fiát és nevelt lányát, bezárkózott az épület folyosójáról nyíló, közös használatú helyiségek egyikébe, majd önkezével véget vetett életének.

A rendőrség több ember sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja a gyermekgyilkosság körülményeit.

13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.