Gulyás Gergely: szerényen, de magabiztosan várja a választást a Fidesz

2018. február 14., 17:38

Szerző:

A Stop Soros törvénycsomag, valamint az elmúlt nyolc év kormányzati munkájának értékelése is szerepel a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának visegrádi kihelyezett ülésének napirendjén - közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerdán, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. 

A fideszes politikus elmondta: a frakciók nagy valószínűséggel a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról fognak dönteni. 

Gulyás Gergely kiemelte: a következő 3-4 hónap a migráció témájában kulcsfontosságú lesz, hiszen az ENSZ migrációs csomagjának alapvető tételei minden tekintetben szemben állnak azzal, amit a kormánypártok a migrációról mondanak, illetve gondolnak.

Jelezte: a frakcióülésen áttekintik a 2010, illetve 2014 óta elért eredményeket. 

Hangsúlyozta: fontos előrelépést sikerült elérni számtalan kulcsfontosságú területen, így a gazdaságot nem csupán stabilizálták, hanem a növekedés alapjai is biztosítottak. 

Úgy látják, szerényen, de magabiztosan várhatják az eredményekre tekintettel az országgyűlési választásokon való megmérettetést - összegzett Gulyás Gergely. 

16:38

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.