Gigamolinóval akciózott a Közös Ország Mozgalom: nem hagynák, hogy Orbán megtegye, amivel fenyegetett

2018. március 24., 14:17

Szerző:

A Gulyás Márton által vezetett Közös Ország Mozgalom szombaton egy hatalmas molinót feszített ki a fővárosi Rákóczi térnél. A ponyvára Orbán március 15-én elhangzott fenyegető mondatát írták ki:

„Elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is.” Az idézet mellé pedig azt írták: „Ugye nem hagyod neki, hogy tényleg megtegye”.

Gigamolinó a csarnok előtt
Fotó: Facebook/Közös Ország Mozgalom

Noha a rendőrök a helyszínre érkeztek, egyelőre csak azt állapították meg, hogy egyOrbán Viktortól származó idézet van a kifeszített transzparensen. Ezután elmentek. Hogy visszatérnek-e, nem tudni, ám a molinót jelenleg is őrzika civilek.

Eközben Gulyás Márton a helyszínen több nyilatkozatot is tett, valamint egy internetes akciót is elindított arról, hogy az ellenéki pártokat együttműködésre hívják fel a kormányváltás érdekében.

Tegnap 12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.