Elgázoltak és cserbenhagytak egy 63 éves asszonyt Bőcsön, a rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest

2019. november 20., 11:55

Szerző:

Szerda reggel Bőcsön, a Rákóczi Ferenc utca 85. szám előtt egy eddig ismeretlen személy, ismeretlen gépjárművével Hernádnémeti felé haladva elütött az úttesten egy kerékpárral közlekedő 63 éves helyi asszonyt.

A kerékpáros hölgy a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt, míg

a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A balesetet okozó gépjárműről a rendőrség most annyit tud, hogy egyterű autó volt, amely piros utánfutót vontatott. Az utánfutón fahulladékot szállított. A baleset során az autó és az utánfutó is megsérült.

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy az ez idáig ismeretlen sofőrről, illetve gépjárműről információval rendelkezik, jelentkezzen.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (3526 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írja a police.hu.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.