Fűnyírás közben gázoltak halálra egy férfit Tolna megyében, a sofőrt négy rendőrnek kellett lefogni

2019. október 22., 10:20

Szerző:

Vasárnap délután a Tolna megyei Kéty településen egy Toyota terepjáró először átsodródott a szemközti sávba, majd ott valami megdobta, többször megpördült a levegőben, aztán oldalára borult és elütött egy férfit, aki éppen a füvet nyírta az út mellett. A 68 éves férfi háttal állt, ezért nem látta, hogy közeledik az autó. A becsapódás akkora volt, hogy az áldozat holttestét méterekkel arrébb találták meg.

A helyiek a Blikknek azt mondták, hogy a sértetlen sofőr zavarodottnak tűnt, amikor kiszállt az autóból. Alig tudott járni, és a rendőrökkel is agresszíven viselkedett, az áldozat egyik szomszédja szerint négy rendőr kellett ahhoz, hogy lefogják.

A rendőrség szerint az autó 35 éves vezetője több különböző szer hatása alatt állt vezetés közben. A tolnai férfit a bonyhádi rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Az idős áldozat háza előtt a kidöntött kerítés, az autó összetört maradványai és mécsesek emlékeztetnek a szerencsétlen balesetre.

Tegnap 21:17

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

Tegnap 18:28

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

Tegnap 16:47

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.