Fluor Tomi szerint ugyanolyan sz..r az ellenzék és a kormány is, nincs kire szavazni

2020. július 30., 12:57

Szerző:

Újabb közéleti témákban nyilvánult meg a Welhello fontembere. Fluor Tomi – vagyis Karácson Tamás – az ATV Start című műsorában arról beszélt, nem akar politizálni, és nagyon utálja, ha akár a kormány, akár az ellenzék céltáblaként használja. Semminek és senkinek nem az arca, csak egyszerűen vannak olyan döntések, amelyeket morálisan helyesnek vagy helytelennek lát.

 

Ugyanannyira tartja szarnak kormányt és ellenzéket egyaránt, szerinte nincs kire szavazni.

A közéleti megnyilvánulásaival kapcsolatban pedig elmondta, vannak olyan dolgok, amely mellett egyszerűen nem tud elmenni szó nélkül.

Vannak a kormánynak olyan emberei, akik “jófejek, jó döntéseket hoznak”, példaként felhozta

Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár fideszes polgármesterét, akit ő személy szerint “imád”, és minden városnak ilyen vezetőt kíván. 

Ugyanezt el tudja mondani az ellenzékről is. 

Az 500 fős rendezvények tiltásával kapcsolatban azt mondta, nem is biztos, hogy jónak tartaná azt, ha most engedélyeznék a nagyobb rendezvényeket, ugyanakkor az 500 fő alattiakat kevésnek érzi.

Úgy lája, ágazatuk megroggyant, nem kapnak semmiféle támogatást most az a kérdés, hogy megtudják-e tartani a körutakat és tudják-e olyan minőségbe folytatni a koncertjeiket, mint idén.