Ezt számot hallhatjuk majd az ország harmadik zenélő útján

Kelet-Nógrádban épülhet meg Magyarország harmadik zenélő útja, amely az Ismerős Arcok egyik leghíresebb számát fogja „játszani”.

2023. február 12., 08:27

Szerző:

Kelet-Nógrádban épülhet meg Magyarország harmadik zenélő útja – tájékoztatta a Nool.hu-t Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője.

Becsó elmondta, hogy közös döntés született arról, hogy az ország harmadik zenélő útján az Ismerős Arcok Nélküled című slágerének egy részletét lehet majd hallani. A beruházás még az idén megvalósulhat, amelynél külön kérés volt, hogy mindenképpen a megyébe befelé vezető úton jöjjön létre.

Egyelőre azt még nem lehet tudni, hogy pontosan hol fogják kialakítani az útszakaszt, a képviselő csak annyit mondott, hogy valahol a Jobbágyi és Salgótarján közötti szakasz valamelyikén lesz.

(Kiemelt képünk illusztráció. A napokban teljes hosszában átadott R67-es út Mernyeszentmiklós közelében 2019. december 16-án. Fotó: MTI/Varga György)

A 37 négyzetméteres, korábban magántulajdonban lévő erdőt a magyar állam kisajátította az épülő Budapest-Belgrád vasútvonal miatt. Felmérték, hogy mennyit érhet az ingatlan, és megállapították, hogy egy forinttal tudják gazdagítani a tulajt. Végül mégis fölfelé kerekítettek, amit a postás is megkétszerezett, mert nem volt nála apró.