Elfogták a bajai autógyújtogatót, egy 17 éves fiút

2018. május 7., 11:17

Szerző:

A bajai rendőrök elfogtak egy 17 éves helyi fiút, akit megalapozottan gyanúsítanak rongálással. Ő lehetett az, aki vasárnap hajnalban három autót szándékosan gyújtott fel, és a városban további öt kocsit akart felgyújtani – írja a police.hu.

A rendőrök 10 órával később a bajai vasútállomáson fogták el a fiatalt, aki beismerő vallomást tett. Jelenleg őrizetben van, vele szemben rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, indítványozták előzetes letartóztatását.

Ma reggel írtuk meg, hogy a bajai fideszes polgármester, Fercsák Róbert azt nyilatkozta az esetről, hogy ő sem tudhatja, mi történt, de minden bizonnyal az ellenzék a hibás. Mindenesetre bővíteni fogják a városi térfigyelőkamera-rendszert, és fokozottabb jelenlétet kér a rendőrségről, a polgárőrségtől és a városőrségtől.

 

A Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 vármegyéből 19 kézbesítő adott át petíciót a vállalat vezérigazgatójának, amelyben érdemi tárgyalást, elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek; a benyújtott petíciót a Magyar Posta vezérigazgatója átvette – közölte a Postás Szakszervezet csütörtökön.