45 millióért eladó a győri polgármester masszázsüléses szolgálati Audija

Már eladásra hirdeti a Carmen Rent azt az autót, amit Dézsi Csaba András győri polgármesternek bérelt a győri Polgármesteri Hivatal havi 930 ezer forintért.

2023. szeptember 4., 16:08

Szerző:

A polgármester által visszaadott Audi A8-as luxusautót 45 millió forintért, némileg hatásvadász módon „miniszteri járgányként” hirdetik, s a hirdetésből kiderülnek a kocsi extrái is. A lista elég hosszú, egyebek közt masszírozó üléssel is fel van szerelve – értesült az ugytudjuk.hu.

Dézsi Csaba András polgármesteri autója felől azt követően kezdett érdeklődni a sajtó, hogy kiderült, ezzel a szolgálati járgánnyal utazott a városvezető Budapestre a Rammstein koncertjére.

Az autót azt követően adta vissza, hogy egyrészt napvilágra kerültek annak tetemes bérleti költségei, másrészt hogy a városvezető eredetileg azt állította, Borkai Zsolt adriai szexbotrányba belebukott győri expolgármestertől örökölte a luxuskocsit, ám kiderült, hogy ez nem igaz, idén márciusban újította be az önkormányzat.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor miniszterelnök, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a győri Audi-gyárban 2020. június 15-én. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)