Egy napon belül két hasonló tragédia: egy idős asszonyt gázolt halálra a vonat a Városligetnél

2018. december 29., 20:20

Szerző:

Halálra gázolt egy embert egy Nyíregyháza-Debrecen felől érkező vonat a fővárosban a Nyugati pályaudvar előtt, a Városliget környékén szombat este. A baleset miatt 60-90 perces késésekre kell számítani az érintett vonalakon – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Egy idős nő halt meg a balesetben. Az érintett vonat utasait a katasztrófavédelmi szakemberek segítségével a Nyugati pályaudvarra kísérték.

A rendőrség a helyszínelés miatt lezárta mindkét vágányt Kőbánya-Kispest felé. Cegléd felé az InterCity, a távolsági és az elővárosi vonatok jelenleg a Nyugati pályaudvar helyett Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan is indulnak vissza.

Szombat délután – mint megírtuk – a velencei vasútállomáson is halálra gázolt egy embert egy vonat. Annak a tragédiának a részleteiről nem tudni semmit.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.