Egy közszereplőről készült kompromittáló adatokat találtak Schadl György szekrényében

A közszereplő állítása szerint nem ismeri Schadl Györgyöt.

2022. január 25., 20:03

Szerző:

Schadl György otthonában tartott házkutatás közben Schadl hálószobájának páncélszekrényében egy közszereplőről készült kompromittáló adatokat találtak – értesült az RTL Híradó. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott vezetőjéről azt mondta a közszereplő az RTL-nek, hogy nem ismeri, valamint nem készülhettek róla kompromittáló felvételek. 

A páncélszekrényben egy boríték került elő, amiben két fénykép volt, „ ezeken három meztelen ember látható intim helyzetben, és egy közszereplő neve szerepelt a fotók mellett talált két DVD-n. Ezeket is bűnjelként vették jegyzőkönyvbe” – értesült az RTL.

„Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek” – áll az ügyészség összefoglalójában.

Schadl először azt állította, nem tudja, mi van a két DVD-n, továbbá azt sem tudja, hogyan kerültek a páncélszekrényébe. A házkutatás közel tíz órán át tartott, ennek egy pontján mondta azt, hogy a DVD-kre üzenetváltások lettek kimentve.

(Kiemelt kép: Schadl György. Fotó: RTL Klub)

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.