DK: Parragh mondjon le

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel Parragh Lászlót, hogy mondjon le a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöki posztjáról.

2022. július 12., 14:55

Szerző:

Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője keddi, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a „brutális orbáni megszorítócsomag” részeként a Fidesz gyakorlatilag tönkretette a katás adózást.

Ez adóemelés, ez megszorítás, ami miatt másfél hónap múlva magyar vállalkozások százezrei fognak megszűnni – jelentette ki.

Ezek után az a minimum, hogy legalább a „megszorítás értelmi szerzője” ne maradjon a helyén – tette hozzá az ellenzéki politikus, aki azt állította, hogy Parragh László évek óta a megszorításokat és az adóemeléseket képviseli.

(Kiemelt kép: Kálmán Olga. Fotó: Dimény András/168)

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.