Több mint ötmillió forintnyi csempészcigivel menekült a rendőrök elől

2021. január 10., 10:30

Szerző:

Menekülés közben az autó lesodródott az útról, egy kerítés állította meg. 

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Kölcsei Rendőrőrsének munkatársai január 9-én a Botpalád és Sonkád települések közötti útszakaszon akartak ellenőrzés alá vonni egy Mazda típusú személygépkocsit, annak vezetőjét, és utasát - írja a police.hu

 A sofőr a rendőrök jelzését figyelmen kívül hagyta, és továbbhajtott Sonkád település irányába. A rendőrök követték az autót, ami Magosligeten - feltehetően eltúlzott sebessége miatt - lesodródott az útról, és az út melletti ház kerítésének ütközött. 

A 20 éves kispaládi férfi gépkocsijában a rendőrök 2981 doboz csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke meghaladja az ötmillió forintot. A rendőrök a járművezetőt és a 23 éves társát a rendőrkapitányságra előállították, és a csempészett dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

 

12:07

A Hősök terén rendezett tüntetés vezetőjét azért büntették meg, mert a hatályos szabályok ellenére szervezett gyülekezést. A februári végi megmozduláson körülbelül ezer ember vett részt, többségük maszkot sem viselt.