Családjával vitatkozott, felsértette a saját fejét egy tükörrel, majd a mentősökre támadt egy férfi Ózdon

A rendőrség őrizetbe vétellel és büntetőeljárással jutalmazta a mutatványt.

2019. január 28., 16:12

Szerző:

Mentősökre támadt egy férfi Ózdon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel hétfőn.

Az ózdi férfinak a lakásában, egy családi vita közben valahogy sikerült tükörrel megsértenie a fejét, majd a kihívott mentősökkel agresszívan viselkedett: egyiküket megrúgta, a többieket pedig sértő szavakkal illette.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a 26 éves férfit őrizetbe vette, és az ügyészségnek letartóztatását javasolta.

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.