Csák János: Magyarországnak van a legcsaládbarátabb kormánya

Magyarország egyben a nyugati civilizáció legcsaládbarátabb országa.

2023. november 17., 11:29

Szerző:

Csák János mindezt a kultúráért és innovációért felelős miniszter pénteken Budapesten, a Generációk között – Nemzedékek együttműködése a társadalom lelki egészségéért című konferencián mondta.

Csák János kiemelte, a kormány munkája arra az alapvetésre épül, hogy „egyénenként porszemek vagyunk, akiket elfúj a szél”, ezért nem egyénekben, hanem közösségekben kell gondolkodni, főleg, hogy „a történelemben nem ismerünk olyan sikeres társadalomgazdasági modellt, amely nem a családokra épül”.

Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára azt hangoztatta, hogy a családokon keresztül az egész nemzetre gondolnak, így a családok támogatásán keresztül a nemzet is még erősebbé válhat.

(Kiemelt képünk forrása: Csák János miniszter / Facebook)

2024. május 25., 11:21

Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni. A Balaton idén is verhetetlen célpont.

2024. május 25., 07:32

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.