Teljes útzár: busz csapódott az árokba Kisvárdánál

Több mint ötvenen ültek azon az ukrán buszon, ami szombat hajnalban szenvedett balesetet a 4-es főúton.

2023. július 22., 08:02

Szerző:

Közúti közlekedési baleset történt szombat hajnalban 2 óra 4 perckor Kisvárda térségében – írja a 24.hu.

Az autóbusz a vízelvezető árkon keresztül sodródott le az útról a 4-es főút 316-os kilométerénél. A tűzoltók a mentőkkel közösen egy embert a hátsó ablakon keresztül emeltek ki az autóbuszból, amelyen több mint ötvenen utaztak. A balesetben többen megsérültek.

A rendőrség a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességben lezárta, a forgalmat mindkét irányból elterelik.

Friss! Az ügyben büntetőeljárás indult – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség befejezte a tömegszerencsétlenség utáni helyszínelést Kisvárda térségében, az útlezárást feloldották.

(Képünk illusztráció. Fotó: MTI)

 

Tegnap 17:27

Nemzetközi partnerei kemény bírálatot fogalmaztak meg a magyar miniszterelnökkel szemben, mivel nyugati szövetségesei szerint Orbán Viktor magyar kormányfő a „békemisszióját”  összemosta az épp betöltött soros elnökséggel. Ennek egyik bizonyítékául azt hozták fel, hogy Orbán a közösségi médiában az elnökségi logót is használta a „békemissziós" fotókon. Ennek azonban vége, az EU soros elnökségi logója már nem szerepel Donald Trump korábbi amerikai elnökkel folytatott találkozóról pénteken megosztott fényképeken.

2024. július 12., 13:39

Korábban bejelentették, hogy eltűnt, majd egész éjszaka keresték azt a férfit, akinek a holttestét végül hajnalban sikerült kiemelniük a kutatócsapatoknak a Balaton vizéből.