Teljes útzár: busz csapódott az árokba Kisvárdánál

Több mint ötvenen ültek azon az ukrán buszon, ami szombat hajnalban szenvedett balesetet a 4-es főúton.

2023. július 22., 08:02

Szerző:

Közúti közlekedési baleset történt szombat hajnalban 2 óra 4 perckor Kisvárda térségében – írja a 24.hu.

Az autóbusz a vízelvezető árkon keresztül sodródott le az útról a 4-es főút 316-os kilométerénél. A tűzoltók a mentőkkel közösen egy embert a hátsó ablakon keresztül emeltek ki az autóbuszból, amelyen több mint ötvenen utaztak. A balesetben többen megsérültek.

A rendőrség a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességben lezárta, a forgalmat mindkét irányból elterelik.

Friss! Az ügyben büntetőeljárás indult – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség befejezte a tömegszerencsétlenség utáni helyszínelést Kisvárda térségében, az útlezárást feloldották.

(Képünk illusztráció. Fotó: MTI)

 

A napelemeknél néhány héten belül felülvizsgálják a feltáplálási stratégiát, és a zárolás tekintélyes részét megnyithatják, továbbá lehetőség mutatkozik a távhő árának újabb drasztikus csökkentésére az önkormányzatok és vállalkozások számára – mondta az 53. Nemzetközi Gázkonferencián az Energiaügyi Minisztérium (EM) közigazgatási államtitkára kedden Siófokon.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter hétfőn délután hivatalában fogadta a Bankszövetség elnökségét, köztük Jelasity Radovánt, a szövetség elnökét. A résztvevő felek egyetértettek abban, hogy a magyar pénzügyi rendszer szereplői, különös tekintettel a bankokra, stabilan működnek, likvidek, tőkeerősek, továbbá a működés jövedelmezősége is kedvező képet mutat – ismertette keddi közleményében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM).