Orosz Bernadett a támadója kijelentéseiről: A korábbi esetekről miért nem beszélt?

2020. február 20., 12:20

Szerző:

Mint azt csütörtökön reggel mi is megírtuk, először szólalt meg a nyilvánosság előtt a Bujákon összevert Orosz Bernadett támadója. K. István a Borsnak adott interjút, és azt mondta, a mai napig nem tisztázott számára, mi is történt valójában. A nyugalmazott katonai alezredes szerint nem is ivott sokat a brutális támadás előtt, így nem is érti, miért nem emlékszik semmire.

– A korábbi támadásokról miért nem beszélt? Azokra sem emlékszik? 

– reagált K. István kijelentéseire a 168 Órának Orosz Bernadett. A hatgyerekes családanya hozzátette:

az sem igaz, hogy a bujáki osztálytalálkozón bejelentették volna, hogy összeházasodnak. 

– Ilyen nem történt, bár ő tényleg úgy mutatott be, mint a menyasszonya, én pedig nem akartam vele konfrontálódni, de gyűrű sem volt az ujjamon, ezt bárki láthatta. 

Orosz Bernadett szerint az is felháborító, hogy a férfi azzal jön, hogy elveszítette a munkáját. – Én sem tudok dolgozni, ráadásul nekem nincsen bevételem. Ő viszont katonai járadék címén több százezres összeget kap azóta is - mondta Bernadett, aki a Bors cikke után a Facebookon is hosszan reagált K. István szavaira.

„Ugyan mit is várhatnánk az elkövetőtől, mint fiktív lejárató hadjáratot az áldozat ellen, hirtelen szenilitást” - reagált arra, hogy támadója azt mondja, nem emlékszik a történtekre. „Nem bosszú hajt, hanem az igazságérzetem, aminek nagyon nem tesz jót az elkövető mismásolása. Mivel férfi, neki erény a mai társadalomban, amit mellettem párhuzamosan tett. Azaz a csapodársága” – tette hozzá. 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.