Budi 30 millióért: Őrbottyán legnagyobb beruházása

Nem állami pénzből tették.

2021. szeptember 22., 11:23

Szerző:

Hadházy Ákos független képviselő újabb luxus mellékhelyiséget fedezett fel. No nem mintha aranyból lenne rajta bármi is. Már több hasonló helyiséget mutatott be szerte az országban, de mind közül ez viszi a pálmát. Őrbottyánban 30 millióért újították fel azt a melléképületet, amely a Pálos Fogadó mellett található. Vagyis a közön adóforintjainkból körülbelül kétmillió forintért négyzetméterét. De felhúztak mellé egy “tűzifa tárolót” is.

 

 

A Pálos Fogadó elvileg könyvtár, de zárva van, akárcsak a WC. A kis ablakon azért be lehet látni, de csak azért, mert a lámpák fényes nappal is égnek. „WC papír van, arany WC nincs” – írja Facebook-posztjában Hadházy.

 

„Azt hittem, hogy a nyertes egyéni vállalkozó, Tar Zoltán úr legalább valami helyi szaki, aki ugyan leadja a sápot, de a pénz helyben marad. Nos, egy budai elit környéken lakó úrról van szó, nem tudom, Kmetty Károly mélykereszténydemokrata polgármester hogyan talált rá. De örülhetünk, mert volt 40 milliós ajánlat is…” – írja a képviselő.

 

A pénz a közeli radioaktív hulladéklerakót ellenőrző társulat adományát költötték el ilyen „jól”. Hadházy Ákos ezzel az Orbán-rendszer lényegét akarja bemutatni – saját bevallása szerint.

 

„Egy politikus kolléga szerint én túl sokat rohangálok a korrupció után és nem maradna időm a zuglói ügyekre. Utóbbi természetesen nem igaz, de az igen, hogy rengeteg disznóság van az ilyen apró falvakban is és aki ezt nem látja, az nem érti a rendszer lényegét” – írta Hadházy Ákos.

 

(Kiemelt kép: Hadházy Ákos Facebook-oldala)