Lezárják a fél fővárost szombaton

Sportrendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz szombaton Budapest II., V., XII. és XIII. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2023. július 5., 18:45

Szerző:

A police.hu-n azt írták, hogy forgalmirend-változás lép életbe a főváros több kerületében. Szombaton 9-től 12 óráig szakaszosan és időszakosan lezárják a Carl Lutz rakpartot a Dráva utca és a Szent István parki felhajtó között. Szombaton 11 óra 20 perctől 12 óráig lezárják az id. Antall József rakpartot a Dráva utca és az Eötvös téri felhajtó között. Szintén 11 óra 20 perctől 12 óráig lezárják a Jászai Mari tér - Margit híd felhajtó - Margit híd - Margit körút - Széll Kálmán tér - Szilágyi Erzsébet fasor - Budakeszi út útvonalat – közölte a BRFK.


(Kiemelt képünkön: Kora délutáni járműforgalom a főváros II. kerületében az Árpád fejedelem útján, a Margit hídnál. Háttérben a Parlament épülete a Duna folyó túlpartján. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.