Fénykép készült Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről szex közben egy fiatal lánnyal

2019. október 5., 14:29

Szerző:

A héten már kiszivárgott néhány leleplező kép arról, hogy Győr fideszes polgármestere, Borkai Zsolt egy jachton szórakozik a barátjaként ismert Rákosfalvy Zoltánnal néhány fiatal lány társaságában. A fényképeket az Ez az ördög ügyvédje néven futó blog (csak 18 éven felülieknek! – a szerk.) hozta nyilvánosságra, és ma jelentkezett egy újjal, amelyen Borkai Zsoltot szex közben lehet látni. Ez azért visszatetsző, mert Győr fideszes polgármestere szeret a hagyományos családmodell őrének a szerepében tetszelegni. „Vannak szép sikerek az életemben. Semmi sincs azonban, amire olyan büszke lennék, mint a családom“ – szerepel például a honlapján.

Borkai Zsolt
Fotó: Facebook

A blog anonim szerzője szerint Borkai Zsolt és Rákosfalvy Zoltán 2018 pünkösdjén kerített sort arra a jachtkirándulásra, amelyen az ominózus fénykép készült. Pérről magánrepülőgépen utaztak Dubrovnikba.

Az Index megkérdezte Borkai Zsolttól, hogy a fénykép hol és mikor készült, miért nem áll ki a nyilvánosság elé az ügyben, illetve hogy tervez-e jogi lépéseket, de a politikus nem vette fel a telefonját, és e-mailen sem válaszolt.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.