Egy szexvideó is megjelent Borkai Zsoltról

2019. október 6., 08:45

Szerző:

Győr fideszes polgármestere Facebook-oldalán tett közzé egy családi fotót azzal a megjegyzéssel, hogy „Kitartunk. Jóban, rosszban.”

A bejegyzés minden bizonnyal arra utal, hogy a héten egy impresszum nélküli blogon olyan képek jelentek meg Borkai Zsoltról, amelyeken egy jachton nőket ölelget egy ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán társaságában. A névtelen szerző drogfogyasztással és korrupcióval illette a politikust, de bizonyítékot eddig még nem mutatott be. Borkai erre közleményben reagált, azt írta, a személyével kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekinti.

Szombaton újabb, a korábbiaknál jóval intimebb képet publikáltak a blogon, vasárnap pedig az ismeretlen szerző pornóoldalakra vezető linkekkel kérte számon Borkain, hogy nem adott választ a vádakra, majd újabb részleteket ígért. Az egyik felvétel egy 12 másodperces szexvideó, amelyen Borkai ugyanazzal a fiatal szőke nővel látható aktus közben, akivel a korábban megjelent fotón. 

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.