Bordélyház üzemeltetett a 27 éves N. Adrienn egy 5. kerületi lakásban

2020. május 2., 10:45

Szerző:

Prostitúció elősegítése miatt őrizetbe vettek egy 27 éves nőt, aki a gyanú szerint egy budapesti belvárosi lakásban bordélyházat üzemeltetett - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Azt írták, hogy a 27 éves N. Adrienn - aki csütörtöki elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt egy hasonló bűncselekmény miatt - 2019 decemberétől bérelte azt az V. kerületi lakást, amelyben a gyanú szerint bordélyházat üzemeltetett. 

Egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalra különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt, akiknek találkozóit az oldalon megadott telefonszámokon ő szervezte meg.

A prostituáltnak a szexuális szolgáltatásért kapott pénz felét, továbbá napi kétezer forintot kellett leadniuk

- közölte a rendőrség. 

A házkutatáson a nyomozók egyebek mellett szexuális segédeszközöket, valamint egy füzetet is találtak, amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett arról is, melyik prostituált mennyi pénzt keresett.

A bérelt lakás mosókonyhájában egy bőröndben borítékokat találtak, amelyekben a lányok "fizetései" voltak előkészítve. 

A rendőrök kezdeményezték a bordélyházat üzemeltető nő letartóztatását.

 

 

 

Tegnap 13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.