Bocsánatot kért Nagy Blankától a Pesti Srácok újságírója

2019. április 17., 14:41

Szerző:

Bocsánatkérés kíséretében törölte a Nagy Blankáról a Facebook-oldalán posztolt fotót Pilhál Tamás, a Pesti Srácok újságírója, nem sokkal azután, hogy a kiskunhalasi gimnazista lány elmagyarázta neki, miért volt példátlanul ízléstelen, amit tett.

A portálon megjelent írásában Pilhál Tamás elárulta, hogy két napja fogadást kötött egy Nagy Blanka-rajongóval, hogy biztosan nem fog bocsánatot kérni, ám a fiatal lány levele meglepte, mert írása emberi. Majd így folytatja:

„Az elmúlt két napom azzal telt, hogy a DK-s rohamosztagosok leveleit, jókívánságait olvasgattam, amelyekben azt taglalták, hogyan fogják kibelezni a gyerekeimet, engem pedig mint pedofil bűnözőt lámpavasra lógatni, amiért vicceskedve kitettem azt a fotót. Kerülgethetem a forró kását, de minek. Oda akarok kilyukadni, hogy hiába öltözöl és ülsz ügyetlenül (majd megtanulsz), hiába mondasz döbbenetes szamárságokat, hiába irtózom mindazoktól, akik téged most beraktak a politikai inkubátorba – sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget… Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek! Tessék, most elvesztettem azt a fogadást… A barátaim pedig talán megköveznek. Nem baj" – hangzik a .

Dobrev Klára épp ma jelentette be, a Fidesz képviselőnőitől vár támogatást, hogy segítenek megszavazni a tövénymódosítást, amely büntetné a szoknya alá fotózást.

 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.