Blikk: Rogán Antal december közepén házasodott meg újra

Részleteket tudott meg a bulvárlap a 49 éves kabinetminiszter rejtélyes arájáról és esküvőjéről.

2021. február 2., 07:18

Szerző:

Csak a hétfőn nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy Rogán Antal az elmúlt évben újra megházasodott, miután egy évvel előtte, 2019 őszén, bejelentették válásukat Gaál Cecíliával.

A dokumentum szerint Rogán Barbara a hölgy, akiről a Blikknek a miniszter ugyan nem kívánt nyilatkozni, de a lap azt írja róla, húsz évvel fiatalabb a politikusnál, Kazincbarcikán érettségizett, korábban több szépségversenyen is elindult. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta. 

 

Hogy mikor ismerkedtek meg, nem tudni, de a lap forrásai szerint a pár tavaly december közepén Budapesten állt az anyakönyvvezető elé: úgy tudják, a nagy pillanatnál mindössze négyen (Rogán, a felesége és a két tanú) voltak jelen, de a tervek szerint a járványhelyzet elmúltával nagyobb társasággal is megünneplik a nászt.

Rogán vagyonnyilatkozatából egyébként még kiderült, hogy

takarékbetétben elhelyezett vagyonát 809 millió forintról 822 millióra növelni tudta 2020-ban,

magánszemélyekkel szembeni tartozása 18,2 millió forint maradt. 

 

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.