Berobbant egy ház Jászladányban

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az édesanya és két kislánya. Mentőhelikopterrel vitték őket kórházba.

2023. július 2., 19:23

Szerző:

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 11 és egy 14 éves kislány, illetve az anyjuk, amikor gázrobbanás történt házukban szombat kora este Jászladányban. A két gyereket mentőhelikopter szállította kórházba. Információink szerint a bojler szivároghatott, ezért történhetett a robbanás – írja az RTL. Kitörtek az ablakok, a tetőcserepek egy része lerepült, még az ereszcsatorna is leszakadt a körülbelül 100 négyzetméteres családi házról Jászladányban. Tegnap a kora esti órákban robbant be a gáz, majd lánra kaptak a bútorok és a berendezési tárgyak.

A csatorna úgy tudja, hogy a a bojler szivároghatott. A robbanás következtében a 40 év körüli anya és két gyermeke szenvedett súlyos égési sérüléseket. Két mentőhelikopterrel vitték őket kórházba.Két mentőhelikopterrel vitték őket kórházba. A robbanáskor a 11 és 14 éves lányok apja nem volt otthon, ő most rokonokhoz költözött. A Jászberényi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett közveszély okozás miatt indított eljárást az ügyben.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI/Cseke Csilla)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.