Bencsik András szerint a Sátán vette át a hatalmat Európa felett

A Magyar Demokrata főszerkesztője a Hír TV Sajtóklub című műsorában mondta el véleményét.

2021. július 13., 07:56

Szerző:

Bencsik András sokáig gondolkodott azon, hogy mi állhat a „normalitás” elleni támadások mögött; a főszerkesztőnek akkor tisztult ki a kép, mikor rájött a Sátán uralkodik Nyugat-Európában. Bencsik András a Hír TV vitaműsorában a pedofilellenes törvény nemzetközi visszhangja kapcsán mondta el véleményét. A műsor vezetője, Gajdics Ottó a beszélgetés indításaként következetesen gyermekvédelmi törvénynek nevezte a jogszabályt. A pedofilellenes törvényt számos kritika érte közelmúltban, annak homofóbnak tartott passzusai miatt.

Bencsik András a törvény kapcsán azt mondta a műsorban:

„Ez a törvény a Magyarországon élő gyermekeket védi a káros behatásoktól. Az fogalmazódott meg bennem hívő emberként, hogy szükségképpen kell lennie Sátánnak is. Úgy tűnik nekem a Sátán átvette az uralmat Európában. Mindent tönkre akar tenni, ami a természetes, klasszikus és az isteni élő rendet szolgálja.”

A Demokrata főszerkesztője a konkrét vádakra is kitért: „Nem azt mondják, hogy mi igenis megakarjuk rontani a gyerekeket, hanem azt mondják, hogy ez egy homofób törvény, tehát A szexuálisan eltérő emberek ellen mozog. Mi tudjuk, hogy nem így van. Miért akarjátok megrontani a civilizációt? Nem találtam más kulcsot. Úgy tűnik a Sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában.”

Bencsik András véleménye szerint a Sátánt teljesen mindegy ki jeleníti meg, vagy ki szolgálja. A Demokrata főszerkesztője szerint a cél az, hogy a normális értékrendhez ragaszkodó embereket megtörjék. A teljes beszélgetés itt tekinthető meg.

(Kiemelt kép: 168 Óra archív)