Virtuális békemenetet hirdet a CÖF, hogy minden szellemi honvédő lássa, hogyan akadályoznák meg Karácsonyék nemzeti vagyonunk gyarapodását

2020. május 25., 17:05

Szerző:

Bárki bekapcsolódhat a Fővárosi Önkormányzat keddi, Liget-projektről szóló lakossági fórumába. A csatlakozás a fórum kezdete előtt, 15:30-tól lehetséges, és egy chat felületen keresztül hozzászólási lehetőséget is lehet kérni.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) szerint minél több embernek kellene néznie a közvetítést, a fórumot pedig egy afféle „virtuális békemenetnek tekintik – vette észre a Pesti Hírlap.

„Minél szélesebb körben legyünk tájékozottak arról, hogy milyen eszközökkel próbálják „megfúrni” az Orbán-kormány 7 éves munkájának eredményét, s

elvenni mindnyájunk reményét nemzeti vagyonunk gyarapodásától”

– írta a Facebookon a kormány kedvenc civil szervezete:

A „Kedves Szellemi Honvédő Barátainknak címzett felhívás bővebben itt olvasható.

11:13

Lázár János építési és közlekedési miniszter az NKK által összeállított és kiértékelt, Budapestet és agglomerációját érintő mintegy nyolcvan beruházásból mindössze nyolcat engedett tovább. Az idő előtti megszakítás nem csak azért fájhat a budapestieknek, mert nem épülnek meg, hanem ezért is, mert a befejezett tervezés nélkül beláthatatlanná válik, mikor fog megvalósulni a fejlesztés. 

10:00

Az Eötvös József Gimnázium szervezésében megrendezett tiltakozáshoz még hét másik oktatási intézményből csatlakoztak diákok az Astorián, péntek reggel. Céljuk az volt, hogy kiálljanak az országos sztrájkban részt vevő tanárok mellett, és megmutassák Budapestnek, az országnak, hogy még mindig itt vannak, és még mindig nem történtek meg azok a változások az oktatásban, amiért már egy éve tartanak a demonstrációk.